Muhammad – hvad betyder han?

Mellemøst gruppen i Globale Seniorer inviterer til møde med Jakob Skovgaard-Petersen, der holder oplæg om Muhammad. Hvem var han, hvem blev han og hvad betyder han?

Jakob Skovgaard-Petersen
Jakob Skovgaard-Petersen er Professor på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier på Københavns Universitet, Mellemøstekspert og Islam-forsker.

Tid:     Torsdag den 16. december kl. 13:00 – 15:00
Sted:   i Serviceforbundets HB mødelokale, Ramsingsvej 30, 2500 Valby

Indgangen til mødelokalet sker via hovedindgangen til Serviceforbundet. Hovedindgangen har adgang fra pladsen på hjørnet af Høffdingsvej og Ramsingsvej. I receptionen vil der være en guide, der kan vise vej fra receptionen til mødelokalet.

Tilmelding
Alle medlemmer af Globale Seniorer er velkomne til mødet men vi vil bede jer tilmelde jer mødet pr. mail til ninaellinger@gmail.com. Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 12. december kl. 21.

Om mødets emne
Få danskere kender til Muhammads historie. Og det er lidt en skam, for den spiller en stor rolle, selv i dag. Men hvad ved vi faktisk om manden? Og hvilke kampe står der om fortolkningen af ham?

Portrait of the Prophet Muhammad riding the buraq steed. Unknown artist.Art Gallery of South Australia, Public domain, via Wikimedia Commons