Hvordan kan Zionismen forståes?

Globale Seniorers Iran & Mellemøstgruppe inviterer til åbent medlemsmøde i Globale Seniorer med oplæg af Morten Thing, der giver følgende introduktion til oplægget:

“Spørgsmålet er, hvordan man forstår zionismen. Var den en kolonial ideologi, en racistisk ideologi eller blev arbejderzionismen undervejs ændret til begge dele?”

Morten Thing
Morten Thing er dansk kulturhistoriker der har arbejdet som forskningsbibliotekar ved Roskilde Universitet. Han har forsket og skrevet flere bøger særligt om dansk kommunisme og har været redaktør på Politisk Revy og deltager i den offentlige debat på den danske venstrefløj.

Tid: Tirsdag d 10 marts kl 13:00 – 15:00
Sted: FIC og Globale Seniorers lokaler, Ramsingsvej 30, 2500 Valby

Der er adgang til mødelokalet via indgangen midt for facaden ud mod Ramsingsvej, hvor der er skiltet med både FIC og Globale Seniorer. Ring på klokken til FIC og vent tålmodigt til du bliver lukket ind! Har du problemer med at bryde lydmuren kan du ringe på Nina Ellingers mobil: 25751135

Tilmelding
Alle medlemmer er velkomne til mødet, men vi vil bede jer om skriftlig tilmelding pr. mail til Nina Ellinger, ninaellinger@gmail.com.
 
 

Det sekulære og socialistiske jødiske arbejderforbund Bund var blandt modstanderne af en uafhængig jødisk stat som den, Theodor Herzl ville have. Her fra en demonstration af organisationens ungdomsafdeling i Warszawa, 1932. Foto: Libcom.org. Her gengivet efter Solidaritet 29. maj 2019