Debat


Siden senest opdateret 29-08-2018


Vi mener i netværket, at det kun giver mening at se og forstå verden i et globalt perspektiv. Det syn vil vi forsøge at folde ud i en debat, som vi håber, du vil medvirke til.

Globaliseringen rummer fantastiske muligheder for at forbedre levevilkårene i verden. Men det kræver samtidig et stærkt internationalt samarbejde at sikre mod de sociale og ressourcemæssige konsekvenser af den globale økonomis blinde vækst.  Vi vil derfor sætte fokus på udviklingen i de internationale samarbejdsinstitutioner og bevægelser. I konjunkturer som i dag er de særligt udfordret, men paradoksalt nok rummer de i sig vejen ud af krisen.

Bidrag selv med indlæg til DebetSkrive
Hvis rubrikken Debat skal blive levende, afvekslende og indholdsrig, er det afgørende, at mange vil bidrage. Vi opfordrer også dig som netværksmedlem til at sætte dit præg på siderne. Indsend de indlæg og kommentarer du har til udviklingen i verden – ude og hjemme – til vores mailadresse globaleseniorer@gmail.com. Dit indlæg vil så blive lagt på, med forbehold for evt. redaktionelle rettelser.

Eller du kan give en hurtig, kort kommentar til andres indlæg

For dig, der er mere til en hurtig, kort kommentar, er der muligheden for at skrive en kommentar direkte på siden. Nederst på hver side med Globalt set-indlæg er der åbnet en rubrik “En kommentar”, hvor du kan skrive din reaktion på det, du lige har læst. Din kommentar vil så automatisk blive bragt direkte under det indlæg, du kommenterer

Indlæg
I kronologisk rækkefølge med de nyeste først, er der i menuen – øverst i højre spalte – linket til indlæg under Debat