Erfaringsbanken


Siden er senest opdateret 27-04-2014

MH900339278Et af Globale Seniorers fundamentale mål er at sikre at netværkets mange internationale erfaringer og kompetencer kan blive brugt fremadrettet.
Vi har derfor oprettet en Erfaringsbank.
I banken har vi samlet og systematiseret oplysninger om medlemmernes internationale erfaringer. Kendskabet til medlemmernes erfaringer giver os mulighed for at formidle kontakt mellem dem og de organisationer, netværk, klubber eller virksomheder, der leder efter personer med specifikke internationale erfaringer.

Som seniorer kan vi med stor fleksibilitet stille os til rådighed. Vores indsats kan være alt fra den frivillige indsats med at give en gymnasieklasse et selvoplevet oplæg om udviklingen af kampen mod apartheid i Sydafrika, til en professionel kontrakt på evalueringen af et udviklingsprojekt i Nicaragua for en privat virksomhed. Som udgangspunkt er banken ikke kommerciel og vi forventer en stor grad af frivillig indsats formidlet gennem banken.

Globale Seniorer formidler kontakten mellem medlemmet og dem, der søger en bestemt erfaring. Men vilkårene for matchet aftales direkte parterne imellem. Aftaler skal indgås i fuld respekt for gældende regler og aftaler på arbejdsmarkedet.

Vil du være med og sætte dine erfaringer i banken?
Er du med i netværket og interesseret i at sætte dine erfaringer i banken, så læs denne yderligere vejledning og udfyld derefter det on-line spørgeskema du kan klikke dig ind på herunder:

Link til spørgeskema

Næste fase i arbejdet med banken
Vi er i øjeblikket i en fase, hvor medlemmerne af Globale Seniorer sætter deres erfaringer i banken. Den næste fase bliver at opsøge og tilbyde bankens services til potentielt interesserede.

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s