Brug Globale Seniorers udstilling om FN’s verdensmål!

Globale Seniorer har produceret en fotoudstilling der præsenterer FN’s 17 Verdensmål for en bæredygtig global udvikling

Fotoudstillingen stilles gratis til rådighed for udlån, så byd ind hvis I har muligheder for at udstille eller har gode kontakter til steder der vil være oplagte

 
Gør verdensmålene kendt
Globale seniorers fotoudstilling er til for at blive brugt og vi stiller den derfor til rådighed for alle der kan have glæde af fotoplancherne og vil bidrage til at gøre målene kendte. Udstillingen kan opstilles i alle offentlige eller private rum, hvor der kommer mange mennesker. Det kan for eksempel være på biblioteker i udstillings- og mødelokaler i forbindelse med konferencer, seminarer og andre events. Hovedsagen er, at den kommer rundt så verdensmålene bliver bredt kendt.

Skal der rykkes i forhold til verdensmålene skal der være flere der kender dem, men er de først kendt af 25-30 pct. af befolkningen, så sker der noget så politikere, undervisere og virksomheder for alvor bliver tvunget til at forholde sig aktivt verdensmålene. Udstillingen er tænkt som en kickstarter af den proces og vi stiller udstillingen gratis til rådighed for dem, der vil være med. ‘Lånerne’ skal selv bekoste transport, men vi hjælper gerne med udstillingsdesign mv.

Fotoudstillingens indehold
Hvert af FN’s 17 Verdensmål er repræsenteret af en fotoplanche på 100 x 70 cm eller 70 x 50 cm, enkelte Verdensmål er beskrevet i flere plancher. Ialt 21 fotoplancher og 3 tekstplancher forklarer om målene. Vores ide er, at de valgte foto skal inspirere til tanker om, hvad der skal til for at nå målene og også, hvad vi skal holde op med at gøre. Udstillingen kan bruges i sin helhed eller i et mindre udvalg tilpasset lejligheden.

Globale Seniorer kan i forbindelse med udstillingen også tilbyde foredrag om Verdensmålene, deres baggrund og status. Vi kan også tone foredragene så et eller flere specifikke mål er i centrum. Se listen med links som fra denne side henviser til yderligere oplysninger om udstilling foredrag mm. Der er også fremstillet en række arbejdsark som kan støtte børn og voksne i en aktiv tilgang til udstillingen.

Fotoudstillingen er skabt af Globale Seniorer med bidrag fra fagbevægelsens Ulandssekretariat, TEC Hvidovre og Bjørn Afzelius Fonden.

Er du interesseret
Vores opslag her skal tjene to formål. Dels vil vi opfordre til, at alle Globale Seniorer overvejer om de i deres netværk har organisationer eller personer de kan kontakte og tilbyde udstillingen. Dels håber vi gennem opslaget at nå bredere ud og ramme jer, som har en interesse i udstillingen, men ikke har kendt muligheden.

I begge tilfælde vil vi opfordre jer til at sende os en mail med jeres ønsker, ideer og kontaktinformationer. Vi vil så ringe jer op og se om vi kan finde ud af noget sammen.

Mail adresse: globaleseniorer@gmail.com
Emne: Verdensmålsudstilling

Foto her på siden er fra tidligere udstillinger. Den blev lanceret i oktober 2018 på Kulturværftet i Helsingør og har siden været på Bornholms Højskole, i Verdensmålsteltet på Folkemødet 2018 på Bornholm og endelig på Det Fynske Folkemøde 2018. Aktuelt er der planer med 2 biblioteker i efteråret 2018.