Sådan får man ting igennem i Europa-Parlamentet

Globale Seniorers Europagruppe inviterer til åbent møde med oplæg af Jesper Svendsen og efterfølgende diskussion – velkomst og mødeledelse ved Ole Aabenhus

Tid: Onsdag den 19. juni kl. 11:00 – 12:45
Sted: FIC og Globale Seniorer Ramsingsvej 30, 2500 Valby

Der er adgang til lokalet via sideindgangen, midt for facaden mod Ramsingsvej, hvor der er skiltet med både FIC og Globale Seniorer. Ring på klokken til FIC og vent tålmodigt.

Tilmelding
Alle er velkomne til mødet efter først til mølle princippet og vi skal bede jer om skriftlig tilmelding pr. mail til Nina Ellinger
 
ninaellinger@gmail.com
  

Om mødets tema
Dagen før Det europæiske Råd samles i Bruxelles for at diskutere, hvem der skal sidde på EUs topposter i de kommende 5 år, har vi bedt Jesper Svendsen, EU-rådgiver i Margrethe Aukens kontor og tidligere programmedarbejder i DR, om at forklare, hvordan man får ting igennem i Europa-Parlamentet, og hvordan de parlamentarikere, vi netop har valgt, kan tiltage sig nye roller i spillet om magten.

Forvent at høre mere om, hvordan Margrethe Auken og Parlamentets Grønne fik plastikpose-sagen igennem; om udsigterne for parlamentets “spidskandidater” til rollen som Kommissionsformand; om de nye kommissærer, der må løbe spidsrod i parlamentets fagudvalg, før de formelt kan udnævnes; og ikke mindst om klimaets plads i det næste 5-års budget.

tilbage til mødekalender