Forslag til en rejse til Kirgisistan


senest opdateret 28-03-2018

Oplæg af Lars Steinov med ideer til en rejse til Kirgisistan, og en forsmag på rejsen gennem fotos fra tidligere rejser

Onsdag den 4. april kl. 10:30 – 12:30
Sted: FIC, mødelokalet 2. sal, 2400 Kbh. NV

Om forslaget
Rejsens idé er at kombinere unge kirgisiske studerendes behov for at praktisere deres engelskkundskaber med danske globale seniorers ønske om at lære Central Asien at kende. Formålet er at se og opleve et nyt – gammelt – centralasiatisk land – ved at få indblik i unge kirgiseres hverdag, udfordringer og drømme gennem mange, regelmæssige og strukturerede samtaler – på engelsk over en 14 dages undervisningsperiode.

Undervisningen/træningen med de unge studerende skal foregå i Kirgisistans hovedstad Bishkek og organiseres i et samarbejde mellem Globale Seniorer og det humanistiske fakultet BGU.
På informationsmødet den 4 april fremlægges forskellige elementer i en eventuel rejse til Kirgisistan, der påtænkes i foråret 2019. De forskellige elementer i rejsen forklares og formidles af GS medlemmet Lars Steinov – og illustreres med mange billeder fra tidligere rejser til Kirgisistan.
Lars Steinov har erfaring med denne type dannelsesrejse til Kirgisistan og har foreslået Globale Seniorers Iran gruppe dette nye rejsemål med et formål, der giver global seniorer mulighed for – gratis og for egen regning – at dele deres sprogkundskaber og livserfaringer med unge kirgisere – og samtidig selv at få lejlighed til at lære lidt om et centralasiatisk folk og dets kultur gennem direkte møder og samtaler med unge kvinder og mænd. Undervisningsforløbet kan efterfølgende kombineres med turisme og vandreture!

Spørgsmål om økonomi, praktiske spørgsmål mm afklares på informationsmødet, således at mødedeltagerne kan føle sig informerede nok til at gå hjem og beslutte om de vil skrives op på en liste over interesserede deltagere. Princippet for foreløbig tilmelding til rejsen er først til mølle princippet.

• Deadline for tilmelding på listen over interesserede er den 15. april 2018.
• Tilmelding med angivelse af navn, adresse, telefon og e-mail adresse sendes til
   ninaellinger@gmail.com, lars@steinov.dk, steffengothdk@gmail.com

Såfremt der er nok Globale Senior medlemmer, der er interesserede i at deltage i denne dannelsesrejse til Kirgisistan, overvejer vi at etablere en GS Kirgisistangruppe under GS Iran og Mellemøstgruppen, så et ordentligt forberedelsesforløb kan planlægges med forskellige typer aktiviteter organiseres for at optimere forberedelsen til rejsen.

Tilmeld dig mødet
Mødet om forslaget til en rejse til Kirgisistan er gratis og åbent for deltagelse af alle. Tilmelding er obligatorisk og kan ske online på linket herunder.

On-line tilmelding her

tilbage til Mødeoversigten