EuropaNYT – webmødet 1/10/20

 
Globale Seniorers Europagruppe indbyder hermed alle medlemmer til det månedlige medlemsmøde med debat om 3 aktuelle spørgsmål i Europa.

Værten for EuropaNYT mødet er Ole Aabenhus,
tidligere EU-korrespondent for DR i Bruxelles og medlem af Globale Seniorers Europagruppe

TID: Torsdag den 1. oktober 2020 kl. 10-12
STED: Mødet foregår på den virtuelle mødeplatform Zoom

Alle kan derfor deltage fra egen computer eller tablet uden smittefare og uafhængigt af hvor de befinder sig. Man skal blot tilmelde sig, og vil så få tilsendt et link, der giver adgang til mødet.

Tilmelding sker pr. mail til Nina Ellinger ninaellinger@gmail.com senest tirsdag den 29. september inden midnat. Den følgende dag vil de tilmeldte få tilsendt et link til mødet. Så snart du er tilmeldt vil vi ogå sende dig en lille vejledning i webmøder, skrevet for dem, der ikke har prøvet det før.

Mødeindhold
Ole har ikke fastlagt indholdet i detaljer, indspil modtages med tak på oaa@openhousemedia.dk. Men der bliver helt sikkert nok at tage fat på, og som det ser ud lige nu, en uge før mødet, kunne indholdet f.eks. være:

Ursula von der Leyen – også kaldet VDL – har holdt en laaaang åbningstale midt i september, men den var faktisk meget konkret.

Jeppe Kofod siger, EU har sovet i timen i forhold til Hviderusland, men foreløbig går han ikke selv i spidsen. Hvad ligger bag?

Moria-lejren er brændt. Stine Bosse siger, at den danske regering “har sat vores grundlæggende humanisme på standby”. Hvad skal vi mene? Og hvad mener det øvrige EU?