Deltag i Nord-Syd dialog om ældre og Covid

Deltag i webinar den 17. januar arrangeret af DDRN i samarbejde med GS som led i en Nord-Syd dialog om ældres vilkår under Covid

 

Mandlig beboer vinker ud. Foto fra kommune@odsherred.dk 8. april 2020

Globale Seniorers ældrepolitiske gruppe har takket ja til at debattere input fra både nord og syd om, hvordan Corona-pandemien og nedlukningerne har påvirket de ældres forhold. Webinaret er led i et projekt som DDRN, Danish Development Research Network, kører finansieret af CISU. På webinaret vil der medvirke journalister fra lande i syd, som har medvirket med input til mødet.

Alle Globale Seniorer er velkomne til at deltage. Tilmelding til massif2013@gmail.com. For at forberede deltagelsen i webinaret holder ældrepolitisk gruppe et internt møde den 13. januar på zoom. Interesserede kan se mere om webinaret og få link til tre rapporter fra hhv. Danmark, Ecuador og Kenya, der ligger som input til debatten.

>>>     Mere om webinaret og de videre initiativer

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: