Alle har krav på en Covid vaccine

Globale Seniorer har sendt åbent brev til regering og Folketing – Leave no one behind!

Foto Iam Zews/Shutterstock

I forbindelse med Globale Seniorers Generalforsamling den 16. september besluttede bestyrelsen at sende et åbent brev til regering og folketing. GS har fra starten advaret mod vaccine nationalisme og følger nu op med en opfordring til at regeringen stiller ressourcer og materiel til rådighed som bidrag til at alle landes befolkninger får mulighed for at blive vaccineret.

Åbent brev til regering og folketing

Efterskrift
Natten til lørdag den 25. september holdt Mette Frederiksen sit indlæg på FN’s generalforsamling og her sagde hun at Danmark er forpligtet til vaccinesolidaritet. Solidariteten blev fulgt op med et løfte om at forhøje den danske donation af vacciner til COVAX fra tre til seks millioner styk.

2 responses

  1. Jeg syntes det er så fint at I har skrevet det brev. Men selv (hvis) om regeringen ikke reagerer kan man som borger også gøre sit. På hjemmesiden Get1give1worldwide.com kan man donere penge til COVAX. Pengene går udelukkende til indkøb af vaccine. For $7 kan man købe vaccine til en person; men man kan også donere mere – så er der flere personer i et lav-indkomstland som får adgang til COVID vaccine.

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: