Vær med på Verdens Bedste Morgen

Det er tid til at være aktiv igen – fredag den 10. september om morgenen uddeler frivillige avisen “Verdens Bedste Nyheder”

VBN plakaten som var blikfang for kampagne morgenen i 2021

Globale Seniorer har en stolt tradition med at deltage i uddelingen. Sidste år var en undtagelse, hvor vi på grunde af Corona situationen sagde fra. Sådan bør det ikke være i år, skriver Lene Grønfeldt.

”Vi har nu sikret muligheden for en munter og aktiv morgen for friske Globale Seniorer foran og omkring Forum Metro Station, Rosenørns Alle.
Fokus for kampagnen i år er mål 11 – bæredygtige byer og lokalsamfund, et mål vi har et særligt forhold til i Globale Seniorer, da vi både har skrevet om målet i årets Spotlightrapport, optræder i kampagnevideoen, og har en aktiv arbejdsgruppe, som fokuserer specielt på mål 11 og ældres vilkår i byen.”

Uddelingen ligger fra kl. 7:30 til 9:30 og vi håber mange Globale Seniorer vil deltage, både i uddelingen og i det traditionsbundne efterfølgende cafe besøg. Interesseret – meld dig til uddelingsholdet hurtigst muligt på mail til lenegroenfeldt@gmail.com.

>>> Se kampagnevideo for mål 11

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: