Hvor langt er vi med Verdensmålene?

Det sætter Globale Seniorers generalforsamling kritisk lys på med et eksternt oplæg af Sara Krüger Falk

ITUC kampagne for Verdensmål 8 op til FN’s topmøde 21
ITUC repræsenterer 200 mio arbejdere i 163 lande

Traditionen med et eksternt oplæg på generalforsamlingen bliver fastholdt på årets generalforsamling den 16. september 2021. Formanden for 2030-Panelet, Sara Krüger Falk, vil i forlængelse af FN’s topmøde i sommer give os en status på hvor langt vi er med Verdensmålene og hvad vi kan gøre for at accelerere en proces, der går alt for langsomt.

Det bliver den første generalforsamling i Globale Seniorer siden 14. marts 2019. Det betyder ikke, at organisationen har ligget stille – tværtimod har tema- og arbejdsgrupper været meget aktive, men vi har ikke haft muligheder for at mødes på tværs. Det bliver derfor godt at få lejlighed til at diskutere og få indblik i alt det, der er arbejdet med i vores netværk.

Se alt om generalforsamlingen 16. september kl. 10-13
Tilmeld dig online

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: