Status på verdensmålene

Civilsamfundet klæder regeringen på – et event på Folkemødet i dag 17. juni kl. 10

Globalt Fokus har kaldt eventet ”Danmark skal bestå verdensmåls- eksamen i FN”. Baggrunden er at regeringen har udarbejdet handlingsplan og statusrapport for Verdensmålene til behandling i FN denne sommer (Voluntary National Review). På eventet klæder et tværsektorialt panel finansministeren på til eksamen. Finansministeren præsenterer VNR-rapportens hovedkonklusioner og regeringens visioner med handlingsplanen, civilsamfundet lancerer den årlige Spotlight-rapport og et tværsektorielt panel sætter fokus på, hvilke styrker – og udfordringer – Danmark bør fremhæve.

Link til livestreaming fra eventet
Regeringens handlingsplan
VNR-rapporten

En kommentar

  1. Kære Povl

    Vi blev bedt om først at offentliggøre rapporten når vi havde modtaget e-mail bekræftigelse på at måtte gøre det (usikkerhed omkring hvornår regeringensd statusrapport offentliggøres). Dette er ikke en bebrejdelse, blot en orientering.

    Hav en god dag (og tak for i går)

    Poul

    >

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: