Ældre tager aktiv del i lokalsamfundet

Globale Seniorers ældregruppe har to videoer på Folkemødets digitale indhold i dag den 17. juni

 
Globale Seniorers ældrepolitiske gruppe arbejder med at udveksle erfaringer i et globalt perspektiv om den voksende ældrebefolknings levevilkår, ressourcer og ønsker til tilværelsen. Der er langt fra Pedersker på Bornholm til Bishkek i Kirgisistan, alligevel finder vi de samme ønsker om at være til nytte og bruge sine erfaringer i lokalsamfundet. Vores to videoer fra hhv. Bishkek og Pedersker bliver vist som digitalt indhold på folkemødet den 17. juni. Videoen fra Bishkek er resultatet af gruppens projekt med Candofilm og den anden er produceret af gruppen selv ved Kirsten Egsgaard og barnebarn Camilla Christoffersen.

Link til Globale Seniorers videoer på Folkemødet
Link til dagens øvrige digitale bidrag til folkemødet

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: