Slutspil i magtoverdragelsen i USA

Kupforsøget på Capitol Hill var en forudsigelig hændelse som konsekvens af et præsidentskab der systematisk har undermineret de demokratiske institutioner og støttet sig på militant, hvid ekstremisme. Heldigvis blev det afværget, men arven efter Trump er et dybt splittet Amerika.

Globale Seniorers Europagruppe var samlet virtuelt i dag i anden anledning. Men nattens begivenheder i Whasington DC trængte sig på og debatten om begivenhederne endte med følgende opfordring i et tweet:

Trump tilhængeres storm på US Capitol Hill, Washington, DC, 6. januar 2021. Foto: Sebastian Portillo

Global Seniors Europe working group states:
Terrifying coup d’état-attempt on Capitol Hill instigated by Donald Trump! We urge the new government to heal the divided country minimizing social, racial, and economic inequality #WeAreOne #CapitolHill #CapitolBuilding

Følg vores twitter konto: Global Seniors – @GlobalSeniorsDK og spred vores tweets.

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: