EuropaNyt springer december mødet over

Den 3. december 2020 afholder Globale Seniorer sammen med FN-forbundet konferencen Sociale rettigheder & grøn omstilling. Det sker på præcis samme tidspunkt som Europagruppen i Globale Seniorer normalt holder sit månedlige virtuelle EuropaNYT møde.

Ole Aabenhus og Nina Ellinger har meddelt at EuropaNYT af den grund springer mødet i december måned over og de anbefaler i stedet, at så mange som muligt deltager i konferencen Sociale rettigheder & grøn omstilling i Arbejdermuseet. EuropaNYT mødet afholdes næste gang torsdag den 7. januar 2021 kl. 10-12, skriver Nina og Ole og slutter med at ønske Godt Nytår til alle.

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: