Verdensmålenes lokale liv

Kirsten Egsgaard sender postkort efter et besøg i Vanløse sidste uge

Planche om Damhusengens bidrag til at indfri Verdensmålene

I anledning af FN’s 75 års dag afholdt Vanløse lokaludvalg sammen med FN-forbundet i sidste uge en udstilling i Kronen, Vanløses indkøbscenter, hvor en nedlagt butik var stillet til rådighed for udstilling og aktivitet.

>>>  Se Kirstens postkort

Globale Seniorers egen Verdensmålsudstilling åbner fra den 2. november til torsdag den 26. november denne gang på Måløv bibliotek i Ballerup Kommune, Måløv Hovedgade 60. Ellen Farr fra formidlingsgruppen er foreløbigt kontaktet af tre skole/gymnasieklasser, der har sagt ja til et tilbud om et oplæg om Verdensmålene.

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: