Forskydninger i synet på den globale orden

– med udgangspunkt i højredrejningen i USA og Vesteuropa

Foto fra ArcGIS Online

Globaliseringsgruppen i GS inviterer til møde med PhD Vibeke Schou Tjalve, seniorforsker ved DIIS. Mødet er et led i en række på fire møder som beskriver de forskydninger i synet på verdensordenen vi er vidne til og efter gruppens opfattelse indvarsler radikale ændringer i den verdensorden vi har kendt siden slutningen af 2. verdenskrig.

DIIS præsenterer Vibeke Schou Tjalve som ekspert i de ideologiske og religiøse rødder bag amerikanskepolitik, sikkerhed og militærkultur. Hun dækker koblingen mellem udenrigspolitik og offentlighed, især brugen af retorik og symboler i udenrigs- og forsvarspolitik.

Mødet afholdes torsdag den 24. september kl. 10:30-12:30. Om mødet, referencer til Vibekes produktion, tilmelding mm.:

>>>      LÆS MERE

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: