Perspektiver på EU’s fremtid og rolle i verden

Åbningsmøde i Globale Seniorer med oplæg af Connie Hedegaard

 
Med mødet sætter vi fokus på EU’s fremtid og rolle i verden. Situationen i dag er selvfølgelig præget af Corona-pandemien, Brexit mm., men også af mere radikale forskydninger i den verdensorden og de politiske magtforhold, der har været dominerende siden 2. verdenskrig. Hvilken rolle kan og vil EU spille fremover, hvad er buddet på de demokratiske udfordringer internt i Unionen og hvordan kan EU leve op til de sociale- og klimapolitiske mål som indgår i FN’s Verdensmål?

Mødet afholdes mandag den 14. september kl. 15-17. Tilmelding pr. mail til globaleseniorer@gmail.com, senest 8. september. Mødet er det første fysiske møde i Globale Seniorer siden nedlukningen i marts og efter debatten om EU vil der være lejlighed til ef uformel ‘gensyns-snak’ med mulighed for at købe drikkevarer, snacks mm.

>>>      Mere om åbningsmødet

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: