Fasthold Fokus på Verdensmålene og bekæmp COVID-19

un.org 23-03-2020: UN working to fight COVID-19 and achieve Global Goals

Lene Grønfeldt fra Globale Seniorers Verdenmålsgruppe skriver i sit indlæg om verdensmålene i en Coronatid. Baggrunden er FN’s årlige statusmøde, High Level Political Forum, HLPF) om fremdriften for Verdensmålene, som skal holdes i juli. Men ikke som det plejer i New York, meget er ændret og kun et mindretal af de delegerede deltager fysisk – resten er med online.

FN har til debatten udsendt udkast til den årlige ”Fremdriftsrapport for SDG’erne” og den giver et første billede af, hvad Coronakrisen kan betyde. – De Fremskridt, der er opnået for målene trues af Coronapandemien, konstaterer Generalsekretæren.

>>>      Gå til Lene Grønfeldts indlæg og link til rapporten

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: