Har vi et effektivt forsvar mod fremtidens udfordringer?

Våbenskjold for den danske hær

Angrebet fra Corona-virussen er globalt og altså en verdenskrig, konstaterer Per Bo i sit debatindlæg her på hjemmesiden. Angrebet giver anledning til at vende spørgsmålet om vi overhovedet har et effektivt forsvar. Ikke kun i betydningen, hvordan vi prioriterer i forhold til BNP, men først og fremmest i forhold til, hvad det er vi skal forsvare os imod. Per opfordrer til at tænke over, om vores forsvar er et relevant svar på fremtidens udfordringer.

>>>      Læs Per Bos debatindlæg

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: