Gang i generationsdebatten om Verdensmålene


Globale Seniorer var på Folkemødet på Bornholm med i en spændende event: ”Verdensparlamentet” hvor unge og ældre var i debat om Verdensmålene. Peter Mogensen var parlamentsformand og ledede en god og seriøs debat om indsatsen for at fremme Verdensmålene. Povl Anker Andersen fra Globale Seniorer deltog og har sendt hjemmesiden et indlæg.

Læs Povl Anker’s indlæg om Verdensparlamentet

2 responses

  1. Spændende initiativ. Tak til Povl for tilbagemeldingen. Langt de fleste ungdomsorganisationer har Verdenmålene, klimaet og omstillingen til bæredygtigt samfund som en central del af deres aktiviteter. Vi bør (og jeg er sikker på vi vil!) i Globale Seniorer fortsat interagere med organisationer og netværk som arbejder for at udbrede kendskabet til klimaudfordringerne og understøtte handling for at sikre at Danmark spiller sin fulde lederrolle i omstillingen, nationalt, europæisk og globalt ….. (Min oplevelse er at vores generation er tættere på den unge generation når det kommer til at tage klimaudfordringerne alvorligt end deres forældre (vores børn?) er).

  2. Hej Poul,
    tak for din kommentar og opbakning til at fortsætte samarbejdet med de unge om at udbrede kendskabet til Verdensmålene. Om dine tese mht. vores børn og klimaudfordringerne er rigtig ved jeg ikke, men spændende at teste det i en debat.
    Hilsen webmaster

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: