Får Verdensmålene plads i et nyt regeringsgrundlag?

Globalt Fokus og 92-gruppen lancerede den 11. juni en Spotlightrapport om Danmarks udfordringer med at leve op til verdensmålene.

Det er gennemgående i rapportens 10 generelle anbefalinger, at Verdensmålene skal rykkes langt højere op på den politiske dagsorden. Vi har på store områder langt igen, hvis vi skal nå målene. Derfor anbefaler rapporten: Indskriv Verdensmålene i regeringsgrundlaget og sammentænk Danmarks internationale bidrag.

Globale Seniorer har medvirket som forfattere på målene 1, 3, 4, 8, 10 og 11, der handler om hhv. fattigdom, sundehed & trivsel, uddannelse, anstændige job, mindre ulighed samt om bæredygtige byer og lokalsamfund. Rapportens spotlight er rettet mod de mål, hvis fremdrift skal diskuteres til sommer i FN’s high-Level Political Forum, men den samler også op på de øvrige mål – læs den!

Læs Spotlightrapporten her
Pressemeddelelse i forbindelse med lanceringen

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: