Stor opbakning bag klimakampen

Der var fyldt på slotspladsen da Greta Tunberg talte. Foto: PAA

Efter politiets skøn var der omkring 30.000 på slotspladsen i København da Greta Tunberg talte som optakt til klimamarchen rundt om slotsholmen. Landet over var der klimamarcher og det er længe siden vi har set demonstrationer af det omfang. Greta Tunberg opfordrede til at lade det smitte af på de to forestående valg. Og professor Kathrine Ricardson kommenterede: “Det er svært ikke at tro det nytter …”. Måske kan det også smitte af på opbakningen til Verdensmålene som helhed.    Povl Anker Andersen

En kommentar

  1. Fantastisk at opleve den store opbakning til klimadagsordenen, men også lidt mærkeligt at opleve ledene politikere “komme forbi”, smile, give 20 sekunders TV interviews og så gå igen … MEN: stemningen blandt de mange deltagere, børn, teenagere, forældre, bedsteforældre m.fl. var fantastisk og bevis på hvor langt ønsket om en effektiv og dækkende klimaindsats er nået – Vil / kan vi sikre at vore valgte politikere agerer som situationen kræver? Lad os stemme på dem vi tror vil agere som situationen kræver …

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: