Indvielse af spritny vandkiosk i Kibera

Med åbningen af kiosken er der sat punktum for Globale Seniorers Kibera projekt

 
Tirsdag den 13. november blev den vandkiosk som Globale Seniorer har samlet ind til indviet. Det skete med en stor fest med med gæster fra kommunen, kirken og ældreorganisationer. Overskuddet fra vandkiosken går til Kibera Daycare Center, som driver kiosken.

Kiberagruppen i Globale Seniorer startede sit arbejde tilbage i 2014, og fik i februar 2015 kontakt til Kibera Daycare Center. Der er tale om et langt forløb der nu har fået en værdig afslutning. Maria Justiniano deltog i åbningen og beretter her om festen og det projekt, der nu er sat punktum for.

>>>      Læs Marias beretning “Vandkiosken kom i brug – Kiberagruppen lukker ned”

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: