Aktionsdag for FN’s Verdensmål

#act4SDGS


Globale Seniorer var med på 2-årsdagen for SDG i Climat Planet, vi var med på Folkets Klimamarch, på folkemødet på Bornholm, som morgenduelige uddelere af Verdens Bedste Nyheder på Valby station og endelig på Kafé Kloden i Odense. (Foto klimamarch: Maria Rørbæk Wancher, øvrige: egne foto).

I morgen den 25. september er det global aktionsdag for at fremme Verdensmålene for en bæredygtig global udvikling. Det er præcis 3 år siden at lederne fra FN’s 193 medlemslande tiIsluttede sig de 17 Verdensmål.

I 129 lande og i mere end 900 byer vil over 1200 civilsamfunds organisationer i dag mobilisere til støtte for verdensmålene #act4SDGS.
I København gennemfører 3F og Arbejderbevægelsens Erhversråd i dag en konference på Arbejdermuseet og på Thorvaldsens Plads København er der fra 19:30 lancering af kampagnen ”Danmark for Målene” i Climate Planet, verdens største mobile globus.
Globale Seniorer støtter op om aktionsdagen og viser ovenfor en række foto fra de arrangementer, hvor Globale Seniorer det sidste år har været i aktion for Verdensmålene.

2 responses

  1. Havde prøvet at melde mig til Arbejdermuseet men for sent.
    Sendt fra min iPad

  2. Kære Hanne,
    Desværre var konferencen på arbejdermuseet i anledning af 3-årsdagen for Verdensmålene overtegnet allerede samme dag som vi annoncerede det. Men på dagen viste det sig, at der var god plads. De der mødte frem fik alle adgang til et rigtig godt og spændende møde. Næste gang skal vi prøve at være mere på forkant med annonceringen.
    Hilsen Povl Anker Andersen
    Webmaster

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: