Når kvinder får vinger, vil verden flyve!

Meld dig til ‘Verdens Bedste Morgen’ med Globale Seniorer

 
Globale Seniorer er igen i år tilmeldt uddelingen af Verdens Bedste Nyheder, en tidlig morgen i september! Uddelingen finder sted:
 
Fredag den 7. september kl. 7-9,
også i år ved Valby station

 
 
 
Siden vedtagelsen af verdensmålene i FN i september 2015, har den årlige avisuddeling haft verdensmålene som tema, og i år er der særligt fokus på mål 5: ligestilling mellem kønnene; årets slogan lyder som overskriften: Når kvinder får vinger, vil verden flyve!

Der bliver trykt 120.000 aviser til uddeling, og samtidig vil BT.metro med et oplag på 350.000, have VBN som omslag, så det er muligt at nå langt ud med budskabet. I år er der desuden et stykke chokolade doneret af Roskilde Festival, til uddeling – med slogan på pakken!

Giv en hånd med uddelingen
Det er tredie år i træk Globale Seniorer deltager i morgen uddelingen, for at være med til at udbrede kendskabet til Verdensmålene. Vi håber, at der også i år vil være rigtig mange der melder sig til at deltage i uddelingen. Du kan både gøre noget nyttigt, og efterfølgende hygge dig over en kop kaffe sammen med uddelingsholdet!

Vil du være med, så meld dig snarest muligt til Jens Asger Hansen,
på mail: jah@munksoegaard.dk

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: