Et nyt Europa – en ny gruppe i Globale Seniorer

Vil du høre mere og sætte dit præg på arbejdsgruppen, så deltag i det første møde, der afholdes:

Tirsdag den 28. august kl. 13:30 til 15:00
i FIC, Svanevej 22, 2. sal 2400 Kbh. NV

Initiativer kommer fra tre medlemmer, der har sendt denne invitation:

“Vi er nogle globale seniorer, der godt kunne tænke os at lære Europa og vores europæiske medborgere bedre at kende. Vi vil gerne blive klogere på vores forskellige historiske, kulturelle, sociale og politiske baggage. Ikke mindst vil vi gerne vide mere om folks hverdag og de vilkår de lever under, Kort sagt vil vi gerne blive klogere på diversiteten og ulighederne i Europa. I sidste ende vil vi prøve at finde ud af hvad vi har til fælles i Europa – og hvilke tanker og forestillinger vi alle gør os om det overnationale EU og om udviklingen i det Europa som vi alle er en del af. Til det formål kunne vi tænke os at arrangere rejser til forskellige europæiske lande og arrangere formelle og uformelle diskussioner i små grupper for at snakke med hinanden – ansigt til ansigt.

Vi vil gerne lave en EU/Europa-gruppe, der beskæftige sig med mennesker i andre europæiske lande og ikke bare med institutioner i EU, selvom det selvfølgelig også skal have sin plads. Vil du deltage – og være med på at præge hvordan gruppen konkret skal fungere – så kom til vores første møde.

Nina Ilona Ellinger, ninaellinger@gmail.com, 2575 1135,
Ole Aabenhus, oaa@openhousemedia.dk, 5353 9524 og
Viggo Brun, viggobrun@icloud.com, 5022 3831″

 
 
>>>       Mere om initiativtagernes tanker om gruppens aktiviteter
>>>       Tilmeld dig online

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: