Godt Nytår 2018

Nu, hvor vi vender et nyt kalenderblad, ønsker Globale Seniorer alle medlemmer og samarbejdsparter et godt nytår!

Der er brug for et godt nyt år. Som Per Bo skriver i sin nytårshilsen til medlemmerne bød 2017 på mange udfordringer. De kan summes op i, at flere og flere nationer fra verden af i går, trækker sig fra internationalt bindende aftaler og samarbejder og synes ikke at begribe, at Pittsburgh, Palmyra og Paris ligger på samme planet.

Men der er heldigvis også håb at hente. Billedet på det nye kalenderblad herover er af Climate Planets 24 diameter store jordklode, som var opstillet på Rådhuspladsen i København i september 2017. I Climate Dome på Rådhuspladsen blev toårsdagen for verdensmålenes vedtagelse i FN fejret. Talerne dokumenterede, at mange andre stærke kræfter har taget over. Virksomheder, kommuner, delstater, byer og civilsamfunds organisationer træder til og arbejder sammen på tværs om konkrete projekter for en bæredygtig globale udvikling.

Globale Seniorer vil gerne bidrage til at bære denne bevægelse styrket ind i 2018!
Godt nytår til alle!
Jeres Webmaster

>>>      Læs Per Bo’s nytårshilsen
>>>      Se et sammendrag af Globale Seniorers aktiviteter i 2017

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: