Kiberagruppen er tæt på målet

– men har fortsat behov for økonomisk støtte

 
Har du hørt om det dagcenter i Kibera, Nairobi som GS samler penge ind til?
 
Den gode nyhed er at gruppen næsten er i mål med indsamlingen af penge til den vandkiosk, som er et af projektets mål. Maria Justiniano, der er tovholder for gruppens arbejde gør her status over projektet.

 
“I Kiberagruppen satser vi på, at vandkiosken kan komme op at køre i første halvdel af 2018. Kiosken åbnes i slumområdet Kibera i Nairobi, Kenya, hvor en lille lokal organisation arbejder med at hjælpe de ældre. En gang om ugen stiller de frivillige op med the eller suppe og hjælper de syge med at søge adgang til den medicin de er berettiget til. En sygeplejerske fra det lokale sundhedscenter kommer fortæller om vigtigheden af motion og sund kost, en præst beder med dem og de frivillige hjælper de gamle med at få gang i hækletøj eller fletteri så de kan sælge produkterne og tjene en skilling.
 
Det er et flot stykke frivilligt arbejde. Men det kan styrkes yderligere med en vandkiosk, hvor de kan sælge vand og tjene lidt til både organisationen og de ældre.
Globale Seniorer har kendt den lokale organisation i 4 år og medlemmer af Kiberagruppen har været på besøg på centeret. Der er stadig brug for midler til at komme helt i hus, så vi opfordrer dig til at yde et bidrag så vi kan få sat kiosken op i første halvår af 2018.
Følg med her på siden, når vi indvier vandkiosken – det bliver en fest.”
 
stoet-kiberas-aeldreStøt indsamlingen til Kibera
>>>     Læs mere om projekt og indsamling

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: