Deltag i fejring af verdensmålene

Med kort varsel har vi i GS fået meddelelse om at Globalt Fokus er medarrangør på et fejrings-arrangement for verdensmålenes vedtagelse den 25. september 2015. Verdensmålene fylder 2 år og det er værd at fejre!

Tid: Mandag den 25. september 2017 kl 17-20
Sted: Climate Planet på Rådhuspladsen

Link til tilmelding
Der er stor rift om et begrænset antal pladser, så er du interesseret så tilmeld dig nu. I skrivende stund kl. 12 er det fortsat muligt. Mere om arrangementet se tilmeldingslink. Bemærk at arrangementet oprindeligt var placeret på Islands Brygge, men det er siden flyttet til Rådhuspladsen.

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: