Introduktion til Islamisk arkitektur

ved arkitekt, professor emeritus Hans Munk Hansen

 

 
 
Onsdag den 14. juni kl. 15-17
i FIC, Svanevej 22, 2., 2400 Kbh. NV

Globale Seniorers Irangruppe inviterer til møde med introduktion til islamisk arkitektur, som den manifesterer sig i Isfahan. Alle Globale Seniorer og støtter er velkomne til mødet, der er arrangeret af GS’ Irangruppe. Tilmelding til Nina Ellinger pr. mail ninaellinger@gmail.com senest tirsdag d. 13.juni.

Hans Munk Hansen er arkitekt og professor emeritus i restaurering ved Kunstakademiets Arkitektskole. Ved siden af undervisningen har han gennem årene fra sin tegnestue i København stået for mange byggerier og restaureringsopgaver i og udenfor Danmarks grænser.

Det specielle ved Hans Munk Hansen er de erfaringer og den indsigt han har fået gennem mange års ophold og arbejde i udlandet, særligt i Mellemøsten og i Middelhavslandene. Han har drevet tegnestuer i Teheran, Beirut og Libanon og har stået for restaurering af gammel islamisk arkitektur bl.a. i Isfahan, som står hans hjerte særlig nær.

Hans dybe indsigt og begejstring for Islamisk kunst og arkitektur er smittende og mange har gennem tiderne nydt godt af hans omfattende foredrags og skribentvirksomhed. Hans seneste bog om Isfahan ligger netop nu i trykken hos Vandkunsten.

Foto: Viggo Brun

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: