Debat om Globale Seniorers fremtidige aktiviteter

Deltag i debatten på generalforsamlingen torsdag den 16. marts fra kl. 10-13. Har du husket at tilmelde dig? Ellers vil vi opfordre dig til at gøre det nu!

IMG_1961Tilmeld dig generalforsamlingen online

Eller tilmeld dig pr. mail til:
globaleseniorer@gmail.com
 
 
 
 
 
Gruppedebat
Fokus på generalforsamlingen bliver en grundig gruppedebat om vores erfaringer igennem netværkets første fire år holdt op mod vores ønsker til de fremtidige aktiviteter. Som optakt får vi i plenum fire indlæg der relaterer til de hovedudfordringer vi har beskæftiger os med: Globalisering, Ældreforhold i verden, EU’s udvikling samt de udviklingspolitiske udfordringer. Om debatten og dens mål siger bestyrelsesmedlem Nina Ellinger:

Gruppedebatten skal rumme en kritisk refleksion over året der gik. Formålet med debatten er at gøre folk nysgerrige og give dem lyst til at deltage i arbejdet. Måske kan man også få lidt indtryk af hinanden i grupperne så man får lyst til at deltage i det globale arbejdsfællesskab.”

Nina uddyber sine udtalelser i et interview om Globale Seniorers aktiviteter, som en optakt til gruppedebatten på generalforsamlingen. Læs interviewet, der er linket til herunder.

Se mere om generalforsamlingen på opslaget her på hjemmesiden, hvor der er linket til alle relevante bilag til generalforsamlingen. Blandt andet er der linket til Bestyrelsens skriftlige beretning.

>>>      Gå til Generalforsamling 2017
>>>      Læs interview med Nina Ellinger om gruppedebat på generalforsamlingen

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: