Vil du med til Iran til efteråret?

jame-mosque-of-yazd-iran-wallpaperGlobale Seniorers studierejse til Iran til oktober blev meget hurtigt overtegnet. Men nu er er det igen muligt at komme med, da vi har nogle ledige pladser – efter først til mølle princippet.

Iran besøget starter i Teheran og ender i Shiraz i syd. Turen varer 13 dage og foretages i bus. Afrejse København 17. oktober. – hjemkomst 29. oktober. Prisen er kr. 18.980 plus kr. 3.800 for enkeltværelse.

Har man har lyst at besøge den østlige del af Iran er der en tillægsrejse fra Shiraz – Marshhad – Teheran. Denne del varer yderligere syv dage med hjemkomst 5. nov. Den lange tur koster 29.800 kr. plus 5.500 ved enkeltværelse. Rejsebureauet Horisont står for den praktiske gennemførelse af turen.

>>>     Se det omfattende program

Der har allerede været en række arrangementer for rejsegruppen og andre interesserede. Flere følger her i foråret. Næste gang tirsdag den 14. marts kl 14-17, hvor professor emeritus Fereydun Vahman, Iransk Institut, Købennhavns Universitet, fortæller om iranske religioner.

>>>     Læs om mødets indhold, tilmelding mm.

Direktør Peter Frederiksen, Horisont Rejser, er også tilstede og fortæller om Iran-USA spændingerne, og hvad det evt. kan betyde for muligheden af visum til USA efter turistbesøg i Iran.

Vil du vide mere, kontakt Nina Ellinger
ninaellinger@gmail.com Telefon: 2575 1135.

Der er plads til 25 deltagere. Lige nu er vi 20. Endelig tilmelding skal være på plads senest 31. marts. Turen gennemføres, hvis der er min. 20 tilmeldte.

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: