Deltag i Generalforsamling 2017

IMG_1961Om godt en måned afholder Globale Seniorer sin 5. generalforsamling, og vi håber at du allerede har sat kryds i kalenderen ud for:

Torsdag den 16. marts 2017 kl. 10 – 13
i Ældre Sagens lokaler, Nørregade 49, 1165 København K
 
 
Fra i dag finder du fast – øverst i højre side af forsiden – et ikon for “generalforsamling 2017”. Hvis du klikker ind på det, finder du en side, der bringer alle relevante informationer om generalforsamlingen: Dagsorden, tilmelding, baggrundspapirer og bilag.

Her fremgår det, at vi på generalforsamlingen i fire grupper skal have en grundig debat om netværkets aktiviteter og de indhøstede erfaringer. I den debat indgår blandt andet “2016 – året der gik” en kort opremsning af Globale Seniorers aktiviteter i 2016.

>>>      Gå til siden Generalforsamling 2017
>>>      Se “2016 – Året der gik”
>>>      Tilmeld dig generalforsamlingen

2 responses

 1. Hej Povl Anker

  Fin indkaldelse og bilag. Kortfattet og læsværdigt. Jeg vil foreslå at I på et tidspunkt skriver hvad det er for debatgrupper vi skal have på generalforsamlingen, så folk kan blive motiverede og tænke sig om.

  PS: Det var da rigtig yggeligt forleden hos Janne og Steen

  kh Peter

  Den 12. februar 2017 kl. 16.23 skrev Globale Seniorer :

  > webmaster/GS posted: “Om godt en måned afholder Globale Seniorer sin 5. > generalforsamling, og vi håber at du allerede har sat kryds i kalenderen ud > for: Torsdag den 16. marts 2017 kl. 10 – 13 i Ældre Sagens lokaler, > Nørregade 49, 1165 København K Fra i dag” >

 2. Hej Peter,
  tak for tilbagemeldingen. Og tak for rådet om at beskrive debatgrupperne inden. Det er snart på plads og så kan vi gå på hjemmesiden med det også – gode idé.
  Ja, det var rasende hyggeligt hos Janne og Steen. Og et rigtig godt traktement – måske for godt, vi var lidt smadrede da vi skulle i gang dagen derpå!
  kh Povl Anker

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: