Tilmeld dig debatmødet 30. november “Pensionsforhold i Europa”

Globale Seniorer afholder i samarbejde med Danske Seniorer og FIC et møde om de ændringer der sker for pensionisterne i Europa. Pensionsalderen stiger, og det udhuler i sig selv pensionerne. Samtidig fylder arbejdsmarkedspensioner og private forsikringer mere.

Ændringerne giver store problemer for mange grupper: De, der er nedslidte af et hårdt fysisk arbejde, de ufaglærte og de, der slet ikke har fundet plads på arbejdsmarkedet. Det er den dårligst stillede del af befolkningen, der også i pensionen vil være ladt tilbage. Mere om tid sted og program, se herunder – og tilmeld dig nu!

>>> Link til online tilmelding

annoncering-pensionsmoede-6-web

>>> Link til online tilmelding

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: