Ældrerådsvalg – brug din stemme!

I oktober måned stemmes der til Ældreråd i mange kommuner, også i København. I den anledning har hjemmesiden modtaget et indlæg fra Steen Jeppson, der har været med i Globale Seniorer fra starten. Steen er en af kandidaterne til Ældrerådet i København, han mener valget har betydning og han opfordrer netværksmedlemmer i København til at stemme.
 
aeldreraadsvalgGlobale Seniorer støtter opfordringen til medlemmerne om at stemme til ældrerådsvalgene, som vi gør det til andre demokratiske valg. Vi hører også gerne fra andre i vores netværk, der er aktive i Ældreråd.

>>>     Læs Steens indlæg

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: