Et år efter Verdensmålene

– og stadig uden regeringsplan

 
Verdensmaal_Ikon18_dk_225Historien vil dømme os, hvis vi ikke når verdensmålene, skriver Globale Seniorer i en pressemeddelelse fra idag den 22. september. Verdensmålene blev vedtaget af 193 statsledere i FN bygningen i New York den 25. september sidste år.
 
Det haster med en handlingsplan for hvad civilsamfund, de mange interesseorganisationer, virksomheder og stat og kommuner skal gøre. Den har allerede lade vente på sig alt for længe, skriver Globbale Seniorer i udtalelsen.

>>>     Læs hele pressemeddelelsen

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: