Nyt i uge 17 fra Globale Seniorer

 

DIIS-forskere griller Taksøe

Ny Taksøe udredningAmbassadør Taksøe-Jensen præsenterer 2. maj sin udredning om dansk udenrigspolitik. DIIS inviterer den 4. maj til seminar med Peter Taksøe-Jensen og en stribe af instituttets egne forskere til debat om udredningen. Deltagelse gratis, tilmelding senest tirsdag den 3. maj 2016 kl. 12.00.

>>>     Læs mere om seminar og tilmelding


Verdens bedste til udviklingsbistand?

TimbuktuanalyseTimbuktu Fonden har offentliggjort en uafhængig analyse af den danske udviklingsbistand udarbejdet af journalist og forfatter Jesper Heldgaard. Med udgivelsen giver Fonden sit input til folketingets forestående debat om dansk udenrigspolitik, som også Taksøe udredningen lægger op til.

>>>     Læs analysen her


Postkort fra Kibera

Støt Kibera projektetGlobale Seniorers næstformand, Maria Justiniano, er i Kenya og har besøgt vores samarbejdspartner i Kibera slummen i Nairobi. På generalforsamlingen den 17. marts tyvstartede vi en indsamling til projektet og den vil senere blive skudt officielt i gang her fra hjemmesiden. Der er god brug for hjælpen skriver Maria.

>>>     Læs postkortet fra Kibera

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: