Klar til generalforsamling

– Bliv aktiv i Globale Seniorers arbejdsgrupper

 
GeneralforsamlingspapirerGlobale Seniorer er klar til den årlige generalforsamling der afholdes torsdag den 17. marts kl. 10-13. Du kan orientere dig i alle dokumenter på opslaget  Generalforsamling 2016. Senest er Handlingsplanen for 2016/17 og et forslag til udtalelse om implementeringen af FN’s 17 mål for en bæredygtig udvikling lagt op.

Vælg interesserLæg særlig mærke til formularen: Vil du være aktiv i Globale Seniorers arbejdsgrupper. På den kan du online krydse af, hvis du gerne vil bidrage aktivt i en af de eksisterende arbejdsgrupper eller vil tilbyde andre at gå i gang med et helt nyt emne, som du selv brænder for.
 
>>>     Formular med tilmelding til arbejdsgrupper
>>>     Gå til generalforsamlingsdokumenter

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: