Globalisering – folk i bevægelse

Ngo samarbejdeMigration – folk i bevægelse – var søndag temaet for Globale Seniorer på højskolen i Nørre Nissum. De fik et meget kvalificeret input om problemerne. Dels den stringente viden om flygtninge i Danmark med et solidt oplæg af Eva Singer fra Dansk Flygtningehjælp, dels et input fra Lemvig Integrationsforening, der gav et billede af en fantastisk frivillig indsats. Yderligere fik vi to succeshistorier som øjenvidenskildringer fra to flygtninge om deres integrationsproces – på godt og ondt. Det gjorde indtryk.
Inden mødet var kurset en tur ved Vesterhavet. Indtrykkene fra dagen er fæstnet på et postkort fra Janne Wolthers.

>>>     Læs Jannes postkort

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: