Generalforsamling i Globale Seniorer


Torsdag den 17. marts kl. 10-13
inviterer Globale Seniorer netværkets medlemmer til at deltage i vores generalforsamling. Interesserede er velkomne som gæster. Igen i år har vi fået mulighed for at afholde generalforsamlingen i Ældre Sagens Lokaler, Nørregade 49, 1165 Kbh. K

 
Verdensmaal_Ikon18_dk_225

Gæsteoplæg ved Lars Udsholt:
FN’ S VERDENSMÅL FOR EN BÆREDYGTIG UDVIKLING
 
Hvad indeholder FN’s nye verdensmål for en bæredygtig udvikling, hvad er de næste skridt og hvordan kan verdenssamfundet sikre at vi bevæger os frem mod målene?
Hvad betyder målene for dansk udenrigs- og udviklingspolitik, og hvordan kan vi bidrage til, at det giver genlyd i den førte politik?
 
 
Lars Udsholt er formand for Globalt Fokus, en paraply for 82 danske Ngo’er der er engageret i internationale udviklings-, miljø- og humanitære aktiviteter. Globale Seniorer er i 2015 kommet med under paraplyen.
 
Tilmeld dig generalforsamlingen nu!
Inden Lars Udsholts oplæg fra kl. 12-13 gennemfører vi den formelle del af Generalforsamlingen med beretning og regnskab samt handleplan, budget og valg til bestyrelsen. Medlemmer vil senere modtage formel indkaldelse og materialer.
For både gæster og medlemmer gælder det, at tilmelding er nødvendig af hensyn til den praktiske forberedelse af mødet. Tilmeld dig online på dette link
eller på mail til globaleseniorer@gmail.com

 
140604 GS 028

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: