Hvor står Europa fagligt?

Globale Seniorers temagruppe om europæisk arbejdsmarkeds- og socialpolitik holder et åbent debatmøde om, hvad der rører sig lige nu på den europæiske faglige scene. Anledningen til at tage temperaturen på fagbevægelsen i Europa er at EFS – Den Europæiske Faglige Sammenslutningen (ETUC) netop har afsluttet sin 13. kongres i Paris.

Spanien demonstrationDeltag i debatmødet
Mandag den 16. november 2015 kl. 14-16
i Dansk El-forbund, Nyropsgade 14, 1602. København V
Oplæg forbundsfmd. Jørgen Juul Rasmussen, El-forbundet
Online tilmelding frem til 12. november

2 responses

  1. Aarhus, den 20.11.2015 Hej Jeg har med interesse læst jeres mail vedr. indkaldelsen til arrangementet: “Hvor står Europa fagligt ?” Nu er mødet/arrangementet gennemført. Af private (!) grunde er jeg noget (meget) nysgerrig om, jeg evt. kan få oplyst hvor mange, der deltog, og om der evt. udsendes et referat fra debatmødet, idet jeg måske – gentager måske – kunne tænke mig – i samarbejde med andre gode kræfter – at lave noget tilsvarende her i det vestlige Danmark – nærmere betegnet i det østjydske. Jeg har måske nogle forbindelser, der kan hjælpe med at arrangere et sådan møde/konference. de bedste hilsener Jørgen Mørck

    Date: Sat, 17 Oct 2015 20:57:35 +0000 To: jorgenmorck@outlook.com

  2. Hej Jørgen,
    tak for din kommentar og interesse for arrangementet “Hvor står Europa fagligt ?”. Vi havde et rigtigt godt møde og i løbet af kort tid vil du og mødedeltagerne få udsendt materiale fra mødet, ligesom vi her på hjemmesiden vil linke til relevant materiale fra mødet og til videre debat. Vi vil meget gerne drøfte dit forslag om at lave noget i det vestlige Danmark, og du vil blive kontaktet af os til en diskussion om, hvordan det evt. kan gøres.
    Venlig hilsen
    Webmaster

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: