Rapporter om aldring og ældreforsorg

Maria Justiniano og Gunnar Olesen har kigget på to nye rapporter udarbejdet af hhv. WHO og ILO, og deler på opslaget “Globalt set” deres indtryk fra rapporterne. WHO’s rapport blev lanceret den 1. oktober, Den Internationale dag for ældre, og handler i år om Aldring og Helbred. De vigtigste indsatsområder for at forbedre forholdene for ældre er ifølge rapporten:
Tom linje
aldring-og-demens
Mere ældrevenlige boligområder
Sundhedssystemer der møder ældres behov
Plejesystemer der fungerer på lang sigt
Tom linje
Samtidig påpeger en rapport fra FN’s arbejdsorganisation, ILO, alvorlige mangler i mange landes ældreforsorg, herunder også i de europæiske landes. Samtidig peger rapporten på, at der kan skabes millioner af arbejdspladser ved at få de ældres behov for omsorg dækket ordentligt. ILO rapporten er trykt i 2015. I Maria og Gunnars omtale er der linket til begge rapporter.
Tom linje
>>>XXXLæs Marias og Gunnars omtale af rapporterne

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: