Fra vores egen verden


Medlemskab af Globalt Fokus
146_93_Dreng_med_globus_optGlobale Seniorer er fra 1. oktober medlem i Globalt Fokus. Vi håber vi kan medvirke til at give organisationen en stærkere stemme i forhold til at opnå indflydelse på udviklings-, miljø og humanitære spørgsmål. Det er der hårdt brug for med den politik som den siddende regering har lagt op til.
Vi er sikre på, at vi også kan få stor glæde af de andre medlemsorganisationers kompetencer og erfaringer og glæder os til fællesskabet.
 
Et skifte i bestyrelsen
Kjeld Aakjær har – med henvisning til ændringer i forhold til hans øvrige internationale engagementer – ønsket at fratræde som medlem af Globale Seniorers bestyrelse. Vi skylder stor tak til Kjeld for hans indsats og er glade for løftet om, at Globale Seniorer fortsat kan benytte hans store internationale erfaring og kontaktnet.
Finn Conrad er valgt som 1. suppleant og erstatter nu Kjeld Aakjær som ordinært bestyrelsesmedlem.

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: