Aktiviteter omkring FN’s udviklingsmål

Gavel-moment

New Sustainable Development Agenda adopted by 193 UN Members

 
 
 
 
 
Globale Seniorer vil i den kommende tid beskæftige sig mere med udviklingsmålene. Som det tidligere er refereret er der flere arrangementer under planlægning som tager afsæt i UN og de nye udviklingsmål. I temagruppen om globalisering er blandt andet følgende arrangementer under forberedelse:

  • Medlemsmødet om basisprocessen i FN den 7. oktober. Følg link til indhold og tilmelding
  • Et højskole ophold på Nørre Nissum Senior Højskole om: FN den globaliserede klode, vores fælles ansvar og vores egen indsats. I det foreløbige udkast er opholdet forsøgsvis placeret fra den 2. til den 8. marts 2016.
  • En studierejse til New York for at studere processen med implementeringen af de nye globale udviklingsmål og følge op på spørgsmålet om FN’s basisfunktion i den sidste del af det danske formandskab for generalforsamlingen.
  • Endelig undersøger vi mulighederne for at afholde en international konference i juni 2016, med fokus på mulighederne for at styrke FN’s funktion på dagsorden.

Er du interesseret i at deltage i temagruppens arbejde med dette program? kan du melde din interesse til kontaktpersonen for gruppen Peter Lyngse email peterlyngse@gmail.com

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: