“Tyrkiet efter valget”

Konferencen aflyst – indtil videre
Tyrkiet efter valget var titlen på den konference som Helsinki-Komiteen, Kurdisk Forum og Globale Seniorer havde inviteret til den 3. september. Desværre har vi i går måttet beslutte at aflyse konferencen, da der efter valget endnu ikke er dannet en ny tyrkisk regering. Men målet er ikke forpasset – kun tiden. Vi mener fortsat, at en dialog om Tyrkiets placering i forhold til de internationale, regionale og interne tyrkiske konflikter er uhyre vigtig og vi arbejder derfor på, at konferencen kan holdes på et senere tidspunkt.

Det tyrkiske parlament har besluttet at afholde nyt valg den 3. november i år og vi er derfor langt ind i november – tidligst – før vi kan forvente at konferencen ”Tyrkiet efter valget” vil give nogen mening. Vi vil informere på hjemmesiden, når der er nyt i sagen.

Samtidig med ønsket om en politisk dialog med Tyrkiet tilslutter Globale Seniorer sig den brede politiske kritik af Tyrkiets angreb på kurderne i det nordlige Iraq.

By Nub Cake (Own work) CC BY 3.0 via Wikimedia CommonsPeoples’ Democratic Party election campaign 2015
Foto By Nub Cake (Own work) CC BY 3.0 via Wikimedia Commons

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: