Kender du Globale Seniorer og studieturen til Østafrika?

Det er vigtigt for Globale Seniorer, at vi bliver bedre kendt i offentligheden og specielt blandt seniorer. Derfor har bestyrelsen besluttet, at vi med passende mellemrum vil afholde intro-møder for interesserede, hvor vi fortæller om os selv og vores aktiviteter.

Det første intro-møde afholdes tirsdag den 18. august i år kl. 16 – 18 på Café Globen, Turesensgade 2B, i København. Men mødet har en ekstra dimension, nemlig den at præsentere programmet for vores studierejse til Østafrika med det mål at nå flere, som kunne vær interesseret i at deltage. Er det noget for dig, så tilmeld dig mødet! Spred gerne invitationen til mødet til venner og bekendte, se herunder.

>>>XXXForeløbigt rammeprogram for studierejsen til Østafrika
>>>XXXInvitation til intro-mødet som pdf-fil

Invitation til intromøde 2 png

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: