Styrk ældres rettigheder globalt

Med egne ord fortæller ældre fra hele verden om forskelsbehandling og hvad det betyder for deres liv. Det er GAROP – Den Globale Alliance for Ældres Rettigheder – der sidste efterår organiserede høringen af mere end 2.000 mennesker fra 50 lande, og resultatet foreligger nu. Også Globale Seniorer deltog i høringen.

HelpAge International har i marts i år, som fortalere for en ny konvention for ældres rettigheder, fremsat et konkret forslag til indholdet i en konvention. Globale Seniorer håber at forslaget vil bidrage til en øget støtte til ønsket om en konvention på området.

Front-cover-panel-960x295>>>XXXSe publikationen In Our Own Words
>>>XXXSe HelpAge’s konventionsforslag

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: