Livsforløb og ældrevilkår

Maria Justiniano, næstformand i Globale Seniorer, deltog her i april i et møde om køn og ældre, arrangeret af HelpAge. Mødet blev afholdt i Zanvoort, Holland. Diskussionen gik på, hvor stor betydning livsforløb og køn har for de levevilkår man får som ældre. Tager vi de briller på, skriver Maria, er der desto større grund til at fokusere på ældre i udviklingslandene. I sit synspunkt på opslaget GLOBALT SET argumenterer Maria yderligere for sit standpunkt.

Glad for sin pension>>>XXXSe Marias indlæg: Alderdommen spejler vores livsforløb

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: